Om oss - Bilstället i Trollhättan

Året var 1992 när Christer Nilsson och Mats Larsson valde att slå upp dörrarna till Bilstället i Trollhättan som har sedan dess legat på Myrtuvevägen 21. 

Både Christer och Mats har sedan tidigare arbetat på olika sätt inom bilbranschen, både som egna företagare men även varit aktiva inom motorsport. Med detta brinnande intresse så finns det inget annat för dem än att arbeta med just bilar, bilvård och bilförsäljning. 

För när det gäller så har de tankesättet “Vi kan bilar”.

I dagsläget finns det fyra anställda hos oss på Bilstället i Trollhättan, vi arbetar tillsammans med IF metall och har kollektivavtal för samtliga anställda. Detta ser vi som en självklarhet.

Här på Bilstället i Trollhättan arbetar vi främst med försäljning av begagnade transportbilar, men även personbilar. Alla begagnade bilar vi säljer oavsett om det är en transportbil eller personbil, ser vi till att de håller en hög standard. När du har valt att köpa bil hos oss finns det olika försäkringar beroende på hur många mil och vilket årsmodell din nya bil har. Vi samarbetar med svensk bilhandelsförsäkring.

Då vi värnar om miljön har vi valt att arbeta mycket med miljötänk och tillsammans med de anställda arbetat med olika myndigheter och leverantörer inom miljö, detta för att kunna skapa ett produktprogram som uppfyller alla de olika miljökrav som ställs. 

Vi arbetar mycket med bilvård och då endast med de främsta produkterna från Ditec. Här arbetar vi för att kunna erbjuda den optimala bilvården med de bästa resultatet för just dig och din bil. “Vi kan bilar!”