Bilvård - Ditec i Trollhättan

För dig som vill ge din bil de bästa och mest optimala resultatet vid bilvård så krävs det bra kunskap, men framförallt rätt produkter. 

Här på Bilstället i Trollhättan hittar du kunskap som sträcker sig 30 år tillbaka, vilket innebär att när du lämnar in din bil för bilvård hos oss kan du känna dig trygg med de utlovade resultatet. 

Vi på Bilstället i Trollhättan har en mängd olika tjänster som vi erbjuder dig och din bil när du ska välja vilken bilvård som passar just dina behov. 

Vi erbjuder tjänster som bland annat lackskyddsbehandling, rekonditionering och tvättservice. Vi besitter även kunskap inom lackskyddsfilm och riktning av bucklor. 

Med de olika bilvårdsbehandlingarna och Ditecs produkter som vi på Bilstället i Trollhättan använder, kan vi erbjuda glasbehandling, skinnbehandling, fälgbehandling och textilbehandling. 

När du väljer tex Ditec Original eller Ceramic Ultra så får du även en garanti på arbetet i upp till 9 år, beroende på vilken tjänst du väljer. En garanti som skapar en trygghet för dig som kund så du kan ta hand om det andra i livet som är viktigt för dig.

Du och din bil kommer dessutom bli kallad på en kontrolltvätt varje år för att säkerställa att den bibehåller de resultat vi strävar efter. Under denna hälsokontroll är det enkelt för oss att se till så att bilen tas om hand på ett optimalt sätt, och även säkerställa att tillsammans med dig se till att din bil och dess ytskikt är optimalt.

För att kunna erbjuda den optimala bilvården arbetar vi på Bilstället i Trollhättan med Ditecs produkter, här jobbar serviceinriktade och certifierade fackmän med ett brinnande intresse för bilar. Och med Ditecs bilvård som har ett oslagbart garantiprogram som är både ärligt och det längsta, kan vi utlova bra resultat. Ett komplett bilvårdsprogram med kvalitet som syns. 

Välkommen in till oss med er bil så hittar vi den behandling som passar er och er bil bäst.